TERMENI SI CONDITII

RAMADA SKY SRL, proprietara a Hotelului JOYLIFE RESIDENCE, cu punctul de lucru in Costinesti, Strada Pescarului nr 20, Inregistrata la Registrul Comertului Constanta, cu nr J13/811/2014., cod fiscal RO 33077574, in calitate de proprietar al website-ului www.joyliferesidence.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestea.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • a) Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • b) Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
  • c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

 

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al RAMADA SKY S.R.L. , este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Tarife

Puteti utiliza sistemul  de rezervari online  aflat pe platforma BOOKING.COM pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul, si de asemnea se pot face rezervari telefonice la numarul de telefon : 0786.318.309. Tariful total calculat in sistemul de rezervari online include TVA.

Rezervare negarantata cu cartea de credit:

Confirmarea emisa de pe Booking va fi confirmata conform politicilor acestora – se poate bloca pe cardul de credit inregistrat la BOOKING.COM, ca si avans prima noapte de cazare, iar clientii care vor efectua o rezervare telefonica vor primi pe mailul transmis noua sau pe numarul acestora de telefon datele societatii noastre, contul bancar ,valoarea totala a sejurului cat si valoarea avansului care va fi necesar de achitat. Pentru valabilitatea rezervarii, respectati termenele precizate in confirmare, referitoare la plata avansului. Neachitarea avansului in termenele prevazute duce automat la anularea rezervarii. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: ramadasky@yahoo.com sau la numarul de telefon 0786.318.309

Conditii de plata. Anulari. Penalizari.

Garantarea rezervarii: Se va achita prima noapte cazare pentru fiecare camera rezervata in termenul prevazut in mesajul transmis,  iar diferenta la sosirea la hotel. Neachitarea avansului in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Plata rezervarii: se poate efectua prin virament bancar, internet banking, tichete de vacanta, card de vacanta, pe baza prezentei confirmari. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: ramadasky@yahoo.com  sau la nr.de telefon: 0786.318.309

Anularea rezervarii:  Orice anulare cu mai putin de 7 zile inainte de data check-in-ului, inclusiv no show, se vor penaliza cu 100% din contravaloarea avansului ( prima noapte de cazare pentru fiecare camera rezervata). In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, se va achita intregul sejur comandat initial. In caz de no-show, camera va fi retinuta doar prima noapte de cazare apoi aceasta fiind anulata fara un anunt prealabil.

FINALIZAREA REZERVARII INSEAMNA ACCEPTAREA TUTUROR CONDITIILOR MENTIONATE MAI SUS.

REGULAMENT INTERN 

  •  Ziua hoteliera incepe intre orele 14.30-18.00 (ore de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 11.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
  •  Nu este permis accesul in hotel cu alimente si bauturi din exterior.
  •  In cadrul Hotelului FUMATUL NU ESTE PERMIS.
  •  Accesul animalelor de companie este interzis.
  •  Cazarea se va face in baza prezentarii a actului de identitate si a completarii fisei de turist la receptie.
  •  Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
  •  Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si  nu se retin locuri pentru turisti

Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Se realizeaza respectand legislatia si Politica de Confidentialitate postata pe acest site .

i.